Taidelainaamon marraskuun kuukauden taiteilija on Svetlana Ruoho

Kuukauden taiteilija taidelainaamossa marraskuun aikana on taidemaalari Svetlana Ruoho.

Pikkunäyttelyssä on viisi teosta. Kaksi värikästä piirustusta tussilla ja kolme maalausta joissa on tulen kipinä. Tulen edessä ovat naishahmot. Se on jännä yhdistelmä – naisten kauneus ja tulen voima. Taulut on maalattu ja luotu perinteisellä, mutta samaan aikaan aivan uudella tekniikalla taiteilijalle. Tulen maalaaminen on haastavaa. Tuli on elementti, joka hurmaa ja vangitsee sen liikkeellä ja kauneudella. Erikoinen kehystäminen antaa teoksille syvyyttä ja kolmiulotteisuutta. Maalaukset näyttävät erilaiselta eri valoissa ja läpinäkyvä pinta heijastaa ympäristöä, joka antaa interaktiivisuutta ja vaikuttaa teoksen tunnelmaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close