Sami Ala, Kiurun portaat, 7.7. -25.7.2018, Galleria Becker

Pasi ja Kaisa sillalla
Sami Ala, Pasi ja Kaisa sillalla

”Olen Keuruulainen kuvataiteilija.  Alun perin opiskelin taidemaalariksi. Kahden maalausnäyttelyn jälkeen vaihdoin välineeksi videon. Työni sijoittuvat kokeellisen lyhytelokuvan ja videotaiteen rajamaastoon.. Töitäni on ollut esillä gallerioissa ja festivaaleilla sekä suomessa, että ulkomailla. Seuraavaksi FUFF – Finno-Ugric Film Festivaaleilla Eestissä heinäkuun puolessa välissä.

Galleria Beckeriin esille tuleva teokseni Kiurun portaat on keuruulaisen runoilijan Einari Vuorelan myöhäistuotantoon pohjautuva 5 kanavainen videoinstallaatio, joka käsittelee ihmisen ristiriitaista luontosuhdetta.  Teokseni on myös kunnianosoitus runoilijalle, joka vielä 80 vuotiaana etsi tuoretta ilmaisua ja uskalsi vieraille vesille. Kiurun portaiden dialogi on muotoiltu pääosin Vuorelan viimeiseksi jääneestä kokoelmasta Kiurun portaat.”

Sami Ala

 

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close