Kristina Isaksson: Haihtuvaa, 1.7. – 19.7.2017 Galleria Becker

Kristina Isaksson: Maisema punaisella
Kristina Isaksson: Maisema punaisella

Maalauksia luonnosta ja katoavista muistikuvista

Jokainen maalaus on minulle uusi seikkailu. Aloittaessani uuden teoksen, minulla on vain tunnetila ja mielikuva. Hajotan tunteen ja mielikuvan pinnoiksi, värikerrostumiksi ja viivoiksi, seuraan sattumia kunnes olen sekoittanut ja koonnut kaiken uudestaan ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Minua kiinnostavat maisemassa ohikiitävät hetket, välitilat, valon ja varjon vaihtelut ja katoavat yksityiskohdat.

Kuljen paljon luonnossa, kuvaan ja piirtelen, käsittelen ja kerään luonnoksia. Mutta työhuoneella siirrän kaiken tämän pois tietoisuudesta ja annan vaikutelmien vaipua alitajuntaan ja maalaan vimmalla, vaistolla ja selkäytimellä. Haluan että lopputulos on katselijalle avoin ja antaa mahdollisuuden omaan tulkintaan.

Näyttelyn kaikki maalaukset ovat valmistuneet tänä vuonna ja tekniikaltaan ne ovat akryylimaalauksia.

Käytän maalauksissani luonnonpigmenttejä ja ekspressiivistä maalaustekniikkaa (kaikki välineet ja tekniikat käyvät, perinteistä pientä öljyvärisivellintä lukuun ottamatta).

Kristina Isaksson

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close