Jukka Silokunnas: Fuck All Ya Folks – Virtual Streality in 2D, 10.6.–28.6.2017 Galleria Becker

17_silokunnas_0-copy

Sunnuntai aamuisin söin muroja ja katsoin piirrettyjä. Sit piirsin niitä. Sit piirsin niitä seinään. Ja sit musta tuli taiteilija. Ja sit en piirtänyt niitä. Mut piirrettyjä katoin aina. Nyt mä taas piirsinkin niitä, koska joku sano mulle että taiteilijan pitää olla rehellinen ja kertoa kuvia siitä mistä tulee.

Fuck All Ya Folks – Virtual Streality in 2D on graffitia ja animaatiota, sekä ensimmäinen kerta kun vien graffitia galleriaan. Tietääkseni myös ensimmäinen älypuhelimen kautta koettava katutaideanimaationäyttely. Yleensä kun sanotaan tätä ei kannata missata, valehdellaan. Tätä ei kannata missata!

Jukka Silokunnas

Näyttelyä ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus ja Suomen Kulttuurirahaston Keski-Suomen rahasto.

PS. Näyttelyyn kannattaa varustautua lataamalla QR-koodinlukija älypuhelimeen.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close