3. aalto -vuosinäyttelyn oheistapahtumat: Paneelikeskustelu ja luento

VUOSINÄYTTELYN PANEELIKESKUSTELU JA LUENTO

Järjestämme kaksi striimattua tapahtumaa, jotka näkyvät Keski- Suomen museon facebook- kanavalla. Hannu Castrénin luennolle on mahdollista osallistua myös paikan päällä.

Paneelikeskustelu Jyväskylän Taiteilijaseuran 3. aalto-näyttelyssä

Su 28.3. klo 14

3. aalto –näyttelyn taiteilijat Jaakko Valo, Tuomo Blomqvist ja Päivi Meriläinen keskustelevat Jyväskylän Taiteilijaseuran merkityksestä taiteilijoille. Keskustelua johtaa Virpi Lehto.

Yleisöluento Jyväskylän Taiteilijaseuran vuosinäyttelyiden historiasta, luennoitsijana Hannu Castrén

La 3.4. klo 14

Hannu Castrén on ollut Jyväskylän taiteilijaseuran jäsen vuodesta 1984. Silti erityisesti taidekriitikon työssään hänen on täytynyt palata tutkimaan myös seuran historiaa, jotta saisi selkeämmän käsityksen sen toiminnasta ja merkityksestä nykyhetkessä. Vuosinäyttely on ollut seuran tärkein vuosittainen tapahtuma vuosikymmenien ajan, mutta mitä siitä pitäisi ajatella nyt, kun esillä on jo 73. vuosinäyttely 3. aalto? Myös luento sisältää vilkasta liikehdintää menneen ja nykyhetken välillä, mistä syntyvät sen myötäelävät ja kriittiset johtopäätökset.

Osallistujamäärä max. 10 henkilöä. Tilaisuuteen on maskisuositus. Luento järjestetään livenä koronatilanteen salliessa. Ilmoittautuminen viimeistään to 1.4. mennessä: ksmuseo.info(a)jyvaskyla.fi / 014 266 4346.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close