Nuorten taideviikot, 13.-24.3.2021,Galleria Becker

Jyväskylän Taiteilijaseura järjestää Galleria Beckerissä Nuorten Taideviikot 13. – 24.3.2021. Näyttelystä on muodostunut keväinen perinne vuodesta 2016 lähtien. Vain v. 2020 jäi väliin gallerian ollessa kiinni koronasulun vuoksi.
Näyttelynpitäjiksi on valittu kuvataiteessa lahjakkaita nuoria Keski-Suomen lukioista. Mukana ovat Lyseon ja Schildtin lukiot Jyväskylästä sekä Karstulan ja Äänekosken lukiot. Kustakin lukiosta ovat kuvataiteen opettajat valinneet oppilaita, joista jokainen saa teoksiaan esille galleriaan. Nyt nuoret saavat upean tilaisuuden esittäytyä oikeassa galleriassa. Teokset ovat joko lukiodiplomitöitä tai muita kuvataiteen tunnilla tai vapaa-ajalla tehtyjä.

Rajaamme yleisömäärää voimassa olevien viranomaisohjeiden mukaisesti.
Tulethan vierailulle terveenä ja huolehdit turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Meillä on mahdollisuus käsien pesuun sekä käsidesejä monessa paikassa.
Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Galleria avoinna: ma-pe 12 – 17, la 12-15, su 12-16. Vapaa pääsy!
Huom! Galleria on näyttelyn ajan avoinna myös maanantaisin.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close