Maalauksen JUHLAA! – osa Taidemaalariliiton Juhlanäyttelyviikkoja

Maalauksen JUHLAA! -näyttely
Ajankohta: 19.10.–6.11.2019
Paikka: Galleria Becker, Seminaarinkatu 28, 40100 Jyväskylä
Järjestäjä: Jyväskylän Taiteilijaseura ry.

Taidemaalariliiton Juhlanäyttelyviikot – Jyväskylä

Taidemaalariliiton Juhlanäyttelyviikot -tapahtumasarja tuo esiin maalaustaiteen monimuotoisuutta ja suomalaisia taidemaalareita. Se on osa Taidemaalariliiton 90 -vuotisjuhlan ohjelmaa vuonna 2019. Jyväskylän Taiteilijaseura ry. osallistuu Juhlanäyttelyviikot -tapahtumasarjaan tapahtumallaan Maalauksen JUHLAA!.

Näyttelyn taitielijat: Mari Antjärvi, Anna-Liisa Hakkarainen, Pertti Karjalainen, Eila Kinnunen, Virpi Lehto, Päivi Meriläinen, Johanna Mäkitalo, Mika Natri, Johanna Pisto, Minja Revonkorpi, Ilona Rytkönen, Svetlana Ruoho, Maarit Siltamäki ja Timo Sälekivi.

Lokakuussa 2019 järjestettävä näyttely esittelee korkeatasoista keskisuomalaista maalaustaidetta. Monipuolinen teostarjonta ja taiteilijat, jotka vaikuttavat Keski-Suomen taidekentällä, rakentavat juhlavan katsauksen paikalliseen tämän päivän maalaustaiteeseen osana Taidemaalariliiton juhlavuotta. Juhlavuoden näyttelyssä maalaustaide osoittaa voimansa ja kykynsä vaikuttaa ja koskettaa katsojia. Se näyttää yllättävät puolensa, monipuoliset tekemisen tapansa. Yhteistyö Taidemaalariliiton kanssa tuo näkyvyyttä ja mielenkiintoa tapahtumaamme ja osoittaa valtakunnallisen yhteistyön merkityksen.

Mari Antjärvi, sihteeri.jkltaiteilijaseura (ät) gmail.com
Minja Revonkorpi, minja.revonkorpi (ät) gmail.com