Jyväskylän Taiteilijaseura mukana kulttuurisuunnistuksessa 8.9.2019

Kävele, juokse, pyöräile tai tanssi kohteelta toiselle – liikkumistyyli on vapaa! Kulttuurisuunnistus on syyskauden avaava kaupunkitapahtuma, jossa liikunta, ulkoilu ja kulttuuri sekoittuvat suloisesti toisiinsa. Rasteista löytyy vuosittain sekä tuttuja että uusia kohteita, joille löytää kartan avulla, kompassina utelias ja ennakkoluuloton mieli.

10. kerran järjestettävä tapahtumapäivä on kaikille avoin ja maksuton. Liikkumistyylillä tai loppuajalla ei ole väliä, vaan tärkeintä on nähdä uusia kulmia Jyväskylästä ja avoimuus kokeilla ja kohdata! Tapahtuma on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä.

Tapahtuma starttaa sunnuntaina 8.9.2019 klo 12. Tapahtuman voi aloittaa myös Galleria Beckeriltä. Galleriassa on esillä Jussi Heikkilän näyttely ja Jyväskylän Taiteilijaseura myy tapahtumassa kahvia/teetä ja valmistamiaan Becker-leivoksia (vegaaninen ja gluteeniton).

Kiertämällä vähintään neljä rastia, keräämällä niistä leimat sekä vastaamalla kysymyksiin voi osallistua kulttuuri- ja liikunta-aiheisten palkintojen arvontaan. Riittää, kun palautat vastauskupongin mille tahansa rastipisteelle ja olet mukana! Kerää vastaukset sunnuntaina 8.9. ilmestyvään Keskisuomalaiseen, josta löytyy myös rastien tiedot sekä niiden kiperät kysymykset. Lehti on jaossa kaikilla rastikohteilla.

Tapahtuma soveltuu kaikenikäisille.

Lisätietoa tapahtuman verkkosivuilta:
https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/kulttuuripalvelut/kulttuuripalveluiden-tapahtumia/kulttuurisuunnistus
tai facebook-sivuilta:
https://www.facebook.com/jyvaskylankulttuurisuunnistus


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close