Jyväskylän Taiteilijaseura mukana Suuressa Maalaustapahtumassa 10.7.

Jyväskylän Taiteilijaseura osallistuu Suureen Maalaustapahtumaan keskiviikkona 10.7.2019 kahdessa eri tapahtumapaikassa, Kirkkopuistossa ja Lounaispuistossa, yhteistyössä Artlo Taidetarvikkeen ja Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa.

Tule mukaan!

Aika: 10.7. klo 11–16
Paikka: Kirkkopuisto, Jyväskylä

Kaikille avoin Kuvataiteen päivän maalaustapahtuma Jyväskylän Kirkkopuistossa! Artlo Taidetarvikkeen maalauspisteellä pääset lainaamaan taidetarvikkeita maalataksesi tai piirtäksesi puistossa osana suurta maalaustapahtumaa! Voit tuoda myös omat värit ja välineet, tai osallistua vain kiertelemällä puistossa katselemassa taiteilijoita työssään!
Facebook-tapahtuma

.Aika: 10.7. klo 14–18
Paikka: Lounaispuisto, Jyväskylä

Jyväskylän kaupunki järjestää Suuren maalaustapahtuman 10.7. klo 14–18 Lounaispuistossa. Tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille. Mahdollisuus nauttia omia eväitä picnic-periaattein. Tapahtuman järjestävät Jyväskylän kaupungin vanhuspalvelut sekä kulttuuripalvelut.
Tapahtuman nettisivut

TAPAHTUMAINFO

Koko Suomi maalaa Kuvataiteen päivänä 10.7.2019

Kuvataiteen päivä on myös Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä. Samana päivänä vietämme Suurta Maalaustapahtumaa, johon mukaan voi tulla yksin, yhdessä, ryhmässä, seurassa tai osallistumalla isompaan tapahtumaan! Tekniikka on vapaa! Suomen Kuvataiteen päivää on vietetty vuodesta 2004 lähtien heinäkuun 10. päivänä. Aloitteen tekijänä on ollut Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ry ja Schjerfbeck-sällskapet i Ekenäs rf. Yhdistykset toivovat, että Kuvataiteen päivän kunniaksi nostettaisiinkin liput salkoon.

Suuri Maalaustapahtuma on kasvanut isoksi valtakunnalliseksi tapahtumaksi. 

Vuonna 2018 järjestettiin lähes 140 tapahtumaa eri puolilla Suomea. Tapahtumiin osallistui arviolta 10 000 eri ikäistä maalaria.

Eri paikkakunnilla järjestetään yhteisiä ilmaisia tapahtumia, joihin on helppo osallistua. Suurta Maalaustapahtumaa organisoi Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ry. Ympäri Suomea järjestettävistä maalaustapahtumista enemmän tietoa:
www.maalaustapahtuma.fi
Tapahtuman Instagram-sivut
Tapahtuman Facebook-sivut
Facebookissa julkaistuja kuvia ja videoita tulemme näyttämään myös päätapahtumassa Helsingissä keskustakirjasto Oodissa.

YHTEYSTIEDOT
www.maalaustapahtuma.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close