HELLE POP UP -NÄYTTELY ON PÄÄTTYNYT 10.8.2018, GALLERIA BECKER

Helle Pop Up -näyttely rakentuu Galleria Beckeriin. Esillä on Jyväskylän Taiteilijaseuran jäsenten teoksia.

Pop up elää hetkessä ja se ripustetaan täyttämään galleriatilan tyhjiä seiniä. Näyttelyajan varannut taiteilija ei ole päässyt tuomaan teoksiaan, joten tila täytetään Pop Up -hengessä siksi aikaa kunnes varsinainen näyttely saadaan ripustettua.

Kuumat kelit liekö syynä Galleria Beckerin ohjelmistossa tapahtuneeseen sekaannukseen. Ripeästi tartuttiin tilaisuuteen ja pyydettiin Jyväskylän Taiteilijaseuran jäsenistöä tuomaan esille teoksiaan. Esillä on mm. Taidelainaamon ulkopuolisia, taiteilijoiden työhuoneista tuotuja teoksia.

Näyttely ripustetaan taiteilijaehtoisesti viikon 31 aikana.

Tervetuloa!

Galleria Becker on normaalisti auki ti-pe 12 – 17, la 12 – 15 ja su 12 -16

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close