Nuorten taideviikko, 1. – 5.4.2017 Galleria Becker

17_nuorten_taideviikko-copy

Näyttelynpitäjiksi on valittu kuvataiteessa lahjakkaita nuoria Keski-Suomen lukioista. Mukana ovat Lyseon ja Schildtin lukiot Jyväskylästä sekä Laukaan, Saarijärven ja Äänekosken lukiot. Kustakin lukiosta ovat kuvaamataidon opettajat valinneet oppilaita, joista jokainen saa teoksiaan esille galleriaan. Nyt nuoret saavat upean tilaisuuden esittäytyä oikeassa galleriassa. Teokset ovat joko lukiodiplomitöitä tai muita kuvataiteen tunnilla tai vapaa-ajalla tehtyjä.

Idea nuorten taiteilijoiden viikolle tuli kahdelta Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijalta Nina Leskelältä ja Jenna Korpelalta, jotka tekivät v. 2015 opinnäytetyönä suunnitelman nuorten viikosta. Tavoitteena on tehdä Galleria Becker tutuksi nuoremmalle yleisölle ja antaa heille mahdollisuus esitellä omia kykyjään, sekä tavoittaa uusia galleriakävijöitä ja uutta asiakaskuntaa.

mukana näyttelyssä ovat

Lyseon lukio: Anna Katanondova, Anna Schmidt, Edit Hakasalo, Kalle Pienmäki, Ida Haapasalo, Marko Laine, Nea Vaskelainen, Roosa Lempinen, Saara Niininen, Sara Helfenstein, Vilhelmiina Schroderus, Heini Kamppi ja Eevi Karjalainen
Schildtin lukio: Eeva-Maria Apilo, Adalmiina Vepsäläinen, Sakari Levävaara, Veikka Holma, Johanna Koskensilta, Aleksi Ala-Uotila, Amalia Paananen, Heidi Lehtonen, Johanna Tolvanen, Sanna Lappalainen, Wilma Leini, Eevi-Lotta Kuukkanen, Vilja Aalto, Lea Widdecke ja Emma Manerus
Laukaan lukio: Eerika Pöytäkangas, Kaisa Korjonen, Pinja Lievonen ja työpari Hanna Salenius ja Maria Tietäväinen
Äänekosken lukio: Jasmin Utriainen, Krista Kautto, Tiia Honkanen, Noora Rautiainen, Helmiina Huttu ja Juho Ruotsalainen
Saarijärven lukio: Laura Kuisma ja Marianne Autio

Galleria on avoinna normaalien aukioloaikojen la 12-15, su 12-16, ti – ke 12-17 lisäksi myös ma 3.4. klo 12-17.

Facebook-tapahtuma: facebook.com/events/1850716245144762

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close