Näyttelyhaku jäsenille päättyy 17.10.

NÄYTTELYHAKU JYVÄSKYLÄN TAIDEMUSEO HOLVIIN 5.7.-17.10.2021

Hae Jyväskylän taidemuseon ja Jyväskylän Taiteilijaseuran järjestämään väriteemaiseen näyttelysarjaan. Kolmen perättäisen näyttelyn kokonaisuus järjestetään 21.1.–15.5.2022 Jyväskylän taidemuseo Holvin Galleria-tilassa. Näyttelyn kuratoi FL, taidehistorioitsija Marjo-Riitta Simpanen. Näyttelyn hakuaika on 5.7.–17.10.2021. Haku tapahtuu portfoliohakuna teosehdotusten ja teosideoiden pohjalta. Näyttelyyn voivat hakea Jyväskylän Taiteilijaseuran jäsenet ja kokelasjäsenet.

Kolmen näyttelyn teemoina ovat:

  • musta ja valkoinen
  • sininen
  • keltainen

Voit hakea valintasi mukaan yhteen tai useampaan näyttelyyn, mutta vain yhteen näyttelyistä voit tulla valituksi. Kuraattori valitsee portfoliohaun perusteella 9–15 taiteilijaa ja muodostaa heidän teoksistaan kolme erilaista näyttelykokonaisuutta Jyväskylän taidemuseon Holvin Galleria-tilaan.

Näyttelyyn haetaan lähettämällä sähköpostilla pdf-tiedosto osoitteeseen jtsnayttelyhaku@gmail.com. Hakemuksen voi tehdä myös paperisena. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai englanniksi. Sähköisen hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 17.10.2021 klo 00:00 mennessä. Paperinen hakemus toimitetaan 17.10. mennessä Galleria Beckerille osoitteeseen: Seminaarinkatu 28 40100 Jyväskylä, joko postitse tai tuotuna.

Hakemuksen tulee sisältää:

  • hakijan perustiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, nettisivut.
  • Teosehdotus (tekstin pituus max 1 sivu).
  • Teosehdotus sisältää: Luonnehdinnan näyttelyyn tarjottavista teoksista tai teossuunnitelman. Selvityksen siitä, mihin väriteemaan/teemoihin teoksiasi tarjoat. Tarvittaessa teosehdotukseen on hyvä liittää mukaan myös ripustussuunnitelma. Huomioithan, että näyttelyyn tulevien teosten on oltava helposti ripustettavia, koska näyttelyiden välissä on ripustukseen varattuna aikaa ainoastaan yksi päivä.
  • Max 10 teoskuvaa teostietoineen (nimi, vuosi, koko, tekniikka) tai luonnoskuvia näyttelyyn tulevista teoksista tai kuvia teoksista, jotka tukevat teosluonnosta. Paperiseen hakemukseen liitettävien teoskuvien tulee olla korkeatasoisia värikuvia/printtejä
  • Jos ehdotuksesi sisältää liikkuvaa kuvaa tai ääntä, liitä teoksen sivulinkki hakemukseesi.
  • Internet-linkki ansioluetteloon. Paperiseen hakemukseen voit halutessasi liittää mukaan paperisen cv:n.
  • Kuvista ja teosehdotuksesta tulee koostaa yksi PDF-tiedosto. Tiedosto nimetään omalla nimellä ja liitetään hakukaavakkeeseen. Tiedoston maksimikoko 5MB. Paperisen hakemuksen jokaiselta sivulta tulee löytyä hakijan nimi.

Lisätietoja: Maija Ojanen pj.jkltaiteilijaseura@gmail.com, 0405738395

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close