Ilmoita näyttely tai tapahtuma

Vain Jyväskylän taiteilijaseuran jäsenille

Taiteilijaseuran ajankohtaista-sivulla olevaan kalenteriin kerätään Jyväskylän taiteilijaseuran jäsenten näyttelytietoja. Kalenteriin voi lähettää tietoa myös uudesta julkisesta teoksesta sekä tietoa taiteilijaseuran jäsenten (taide)projekteista. Tiedot voi lähettää tällä sivulla olevilla lomakkeilla (ylempi näyttelytietoja, keskimmäinen uutta julkista teosta varten ja alin projektia varten).

Vain yksi näyttely tai julkinen teos per lomake. Lomakkeen lähettämisen jälkeen pääset sivulle, josta palata klikkaamalla lomakkeeseen.

Jos haluat lähettää näyttelysivulle kuvan, sen voi lähettää sähköpostissa Päiville paivi.hintsanen(at)coloria.net.

Lähetä tietoa näyttelystä/performanssista/tapahtumasta

Taiteilijan nimi, näyttelypaikan nimi ja paikkakunta sekä päivämäärät ovat pakollisia tietoja (lihavoitu ja merkitty tähdellä*), muut kohdat vapaaehtoisia.

näyttelyn nimi

näyttelyn päivämäärät*

näyttelypaikan nimi* (museo, galleria...)

näyttelypaikan nettiosoite

näyttelypaikan osoite

näyttelypaikan paikkakunta*

lisätietoa näyttelystä / lyhyt kuvaus tai esim. avoinnaoloajat t. muuta huomioita

Lähetä tietoa uudesta julkisesta teoksesta

Taiteilijan nimi, teoksen nimi sekä sijainti ovat pakollisia tietoja (lihavoitu ja merkitty tähdellä*), muut kohdat vapaaehtoisia.

julkisen teoksen nimi*

julkisen teoksen sijaintipaikka* (tila+paikkakunta)

teoksen tekniikka

teoksen julkistamispäivä

lisätietoa näyttelystä / lyhyt kuvaus t. muuta huomioita

Lähetä tietoa projektista

Taiteilijan nimi ja projektin nimi ovat pakollisia tietoja (lihavoitu ja merkitty tähdellä*), muut kohdat vapaaehtoisia.

projektin nimi*

projektin sijainti/tapahtumapaikka (tila+paikkakunta)

projektin tapahtumapäivämäärät

lisätietoa projektista / lyhyt kuvaus t. muuta huomioita